Telefon:fon 75 56 38 00   |   Mail: taulovautolak@mail.dk

​✔ Lakering af personbiler

✔ Lakering af lastvogne

✔ Lakering af motorcykler

Ankenævn

Hvad er FAIs ankenævn?

FAIs ankenævn er en ekstra sikkerhed for dig som kunde. Er du utilfreds med et stykke arbejde, du har fået udført hos et af FAIs medlemmer, har du mulighed for at fremføre din klage for dette nævn. Dette gælder både autolakeringsarbejde, industrilakering og rustbeskyttelse.

Hvad er garantifonden, og hvad dækker den?

Får du medhold i din klage, skal FAI sørge for at arbejdet laves om uden ekstra omkostninger for dig. For at du kan være sikker på, at arbejdet bliver gjort, har vi etableret en speciel garantifond. Garantifonden dækker udbedringsomkostninger for et beløb på højst på 20.000 kr. excl. moms. Garantifonden gælder kun arbejde udført af et FAI-medlem og dækker ikke følgeskader eller indirekte tab.

Hvad behandler FAIs ankenævn?

Nævnet behandler ikke klager, hvor prisen på det udførte arbejde overstiger 50.000 kr. Er der tale om, at den samme skade optræder på en serie af emner, udgør garantiordningens maksimale dækning 30.000 kr. excl. moms.

Din sikkerhed!

Du har mulighed for at indbringe sagen for en domstol, såfremt ankenævnet ikke giver dig medhold, mens FAIs medlemmer er bundet af ankenævnets afgørelse.

Kun hos FAI!

Kun hos FAI-medlemmer har du som kunde sikkerhed for, at en eventuel klage bliver behandlet seriøst og uvildigt. Kun hos FAI-medlemmer er der en garantifond, der dækker udbedringsomkostninger ved berettigede klager.

Læs mere på FAIs hjemmeside.

​Kontakt OS Her

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til os, er du velkommen til at kontakte os. Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular til højre, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.

Ellers ​ring på telefon 75 56 38 00

For flere kontaktinformationer klik her

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Taulov Autolakering I/S

CVR: 16843482

adresseinformation

H.C. Ørstedsvej 8, Taulov

7000 Fredericia

kontaktinformation

​Telefon: 75 56 38 00

E-mail: taulovautolak@mail.dk